Producten

Tijdens de behandelingen wordt gebruik gemaakt van de zeer uitgebreide huidverzorgingslijn van Malu Wilz. Deze hoogwaardige producten met effectieve ingredi�nten hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding en zorgen voor een optimale conditie van de huid. Bovendien zijn deze producten ook verkrijgbaar voor dagelijks thuis gebruik.

Malu wilz skin care
Malu wilz brengt kostbare plantenextracten en vooruitstrevende technologieën samen. Het verzorgingssysteem biedt een scala aan mogelijkheden om aan uw de individuele wens te kunnen voldoen. Deze exclusieve, geconcentreerde verzorgende producten en bijzondere behandelingsconcepten maakt een bezoek aan de salon tot een onvergetelijke belevenis.

Malu Wilz, de make-up
Een modern kleurenassortiment, die een professionele en creatieve make-up mogelijk maakt. Hoogwaardige, huidvriendelijke inhoud stoffen, garanderen een lange houdbaarheid van de make-up. Als aanvulling op de basiscollectie worden er regelmatig trends en highlights ontwikkeld. Navulbare producten, die bijvoorbeeld door de elegante beauty boxen naar wens gecombineerd, gewisseld en vervangen kunnen worden – gemakkelijk, praktisch, milieuvriendelijk en economisch in een mooie, elegante verpakking.

 

 
 

Schoonheidssalon De Parel

 

Manon Dingemans-de Vries
Eriks-Akker 25
2994 AV Barendrecht

 

Bel vrijblijvend voor meer
informatie of een afspraak.

 

manon@salondeparel.info

   06 - 51 72 39 44

Home Producten Behandelingen De man Prijslijst Contact / Route